Sommaren börjar närma sig slutet och vi ser framemot en energirik och intressant höst!

ATPower Svenska AB har inlett ett samarbete med OBM-gruppen vilket för oss innebär att vi även kan erbjuda överlåtelsebesiktningar i samband med försäljning av småhus.

Det kommer många frågor angående nybyggen och tillåten installerad el-effekt i samband med installation av värmepump. Vi utför beräkningar på klimatskal, ventilation och värmesystem. För att kontrollera kvaliteten under byggets gång gör vi även täthetsprovning av klimatskalet. Ju tätare huset är desto mindre oönskat läckage har huset.

Viktigt att tänka på vid nybygge och även vid renovering är energisnåla hushållsapparater. Märkningen A+++ är den allra energisnålaste.

 

Sök bidrag för installation av solcellsanläggning!

Energimyndigheten ger bidrag för installation av solceller. Syftet är att bidra till energiomställningen, att användningen av solceller skall öka och att elproduktionen från solceller skall stiga med minst 2,5 GWh under stödperioden fram till slutet av 2016. Dessutom är ett nytt lagförslag för försäljning av egenproducerad el på gång för att underlätta för småproducenter.

Hus

Har ni frågor om energibesparing och byggnader är du varmt välkommen att kontakta oss!